Om Webnorth

Webnorth;
Innovation, kvalitet og
god karma

Webnorth er et digital bureau med kontor i København og Riga, som leverer end-to-end custom-made digitale løsninger inden for WordPress og webapplikationer. Siden 2010 har Webnorth haft fokus på en stærk og gennemarbejdet digitalisering af vores kunders forretning.

Webnorth har i dag 4 teams:

  • Management
  • WordPress
  • Software
  • Service

Webnorth arbejder dagligt med agile processer inden for hver afdeling, for at sikre kvalitet og stærk sammenspil, på tværs af afdelingerne. Processerne sikres gennem forskellige touchdowns, hvor hver delleverance holdes op mod den aftalte kravspecifikation. Dette sker både med kunden og samarbejdspartnere.

Webnorth lægger stor stolthed i håndværket, hvilket betyder at Webnorth tager et stort ansvar på hvert enkelt projekt. På den anden side betyder det også, at Webnorth ofte siger nej til projekter, hvis mavefornemmelsen fortæller, at der skal gås på kompromis med det interne mantra. Det kan være at krav og budget ikke hænger sammen, eller ambitionerne ikke er menneskelige forenelige med vores menneskesyn i Webnorth, hvor diversitet og respekt for hvert enkelt individ er i hovedsædet.

Webnorth arbejder hver dag, for at opretholde det største serviceniveau for kunder og samarbejdsbureauer.

Second office of WebnorthWebnorth office in Denmark