Karriere

Bliv en del af et stærkt
community og
dygtiggør dig i et af
nordens mest erfarne
digitale bureauer

Webnorth har siden sin start fokuseret på at videreudvikle hver enkelte medarbejder. Vi ansætter både medarbejdere med højt fagligt niveau, samt medarbejdere der er nye i faget. Fælles for alle medarbejdere er at de vil videreudvikle sig og anerkender at man aldrig kan blive færdig med den videreudvikling.

Webnorth går altid efter at lære nye teknologier og metoder at arbejde på, som fremmer vores kunders interesser, samt interne processer.

Hver medarbejder i Webnorth har sine egne interne interesseprojekter. Det er medarbejdernes interne projekter, som er med til at skabe nye idéer. Flere kundeprojekter i Webnorth, har været baseret på medarbejdernes egne interesseprojekter.

Det er vigtigt for Webnorth, at medarbejderne ikke blot ses som blot en stærk kompetence, men en nysgerrig sjæl, som skal bruge inspiration og læring i form af spændende projekter, for at opnå sit fulde potentiale. Det ansvar har og tager Webnorth ugentligt, når en sprint starter og evalueres.

Kan du se dig selv i Webnorth?

Send en uopfordret ansøgning, hvis du ikke kan finde den rette åbne stilling. Webnorth er altid på udkig efter talenter og erfarne folk, som kan bidrage til et endnu stærkere digitalt bureau.