WordPress som enterprise CMS

Indsigt

WordPress som enterprise CMS

WordPress er perfekt som CMS (Content Management System) i størrelsesordenen Enterprise CMS, selvom mange, mest fra konkurrerende virksomheder der bygger løsninger i andre systemer, givet vil påstå noget andet.

WordPress har længe, især i Danmark, været overskygget af andre CMS’er. Det er der flere årsager til, hovedsageligt historiske. Dette er dog begyndt at ændre sig og flere og flere får øjnene op for WordPress som et stærkt og højtudviklet CMS.

Webnorth har igennem årene opnået erfaring med at udvikle på adskillige andre CMS’er, men faldt til sidst for WordPress. Af tidligere CMS’er kan vi nævne Joomla, Typo3, Drupal, NEOS, Shopify, Umbraco og Sitecore. Det vil være forkert at sige at der et “bedste CMS”, og i sidste ende kan de fleste systemer håndtere næsten alle opgaver, så længe udviklingshuset der arbejder med det er skarp nok.

Vi har nogle vigtige argumenter for vælge WordPress som CMS.
Den mest indlysende er det omfang det omkringliggende community fylder hos WordPress, men også at WordPress er det absolut største CMS i verden og vi ser derfor en investering i WordPress som en sikker fremtidsinvestering. Talentmassen i WordPress’ community er også den største i verden, tiltrukket af den eksponentielle vækst, der ikke lader til at aftage, tværtimod.

WordPress har på enterpriseniveau fået kritik, især på sikkerheden. Der er både noget rigtigt og forkert i dette. Der er rigtigt nok at en masse WordPress websites bliver hacket, da det netop er verdens største CMS. Det er også utroligt nemt at sætte op for en person som er nysgerrig omkring WordPress, men ikke professionel, og disse løsninger bliver sjældent fuldt opdateret. Ikke nok med at CMS’et jævnligt skal opdateres, men det skal eventuelle plugins som bliver brugt også og det kræver ofte lidt mere know-how. Når Webnorth arbejder med WordPress websites er en af vores højeste prioriteter at kundens løsning er sikker. Derfor tilbyder vi altid en service- og hostingaftale sammen med websites, som sikrer at man har en løsning, som bliver overvåget, manuelt opdateret og testet af vores service-team, og som dermed sørger for at holde dem hurtige, stabile og ikke mindst sikre.

At WordPress er gået enterprise kan blandt andet ses på at websitet for Det Hvide Hus i USA for nyligt er blevet lavet i WordPress. Ja, selv Microsoft bruger WordPress til deres officielle nyhedssite. Også en af de største nyhedsportaler i England, The Sun, bruger WordPress.

Danmarks største boligselskab har for nylig valgt Webnorth til at genopbygge deres website og tilhørende intranet samt et LMS (Learning Management System). Altsammen bygget i WordPress. LMS’et er lavet ved hjælp af LearnDash, som er verdens største på området og som fint kan integreres som plugin til WordPress. Dette giver løsningen tusindvis af ekstra timers funktionalitet på meget få timer.

Hvorfor få lavet din enterprise løsning i WordPress?

  • WordPress er det største CMS i verden, som længe har haft et momentum der ikke synes at stoppe.
  • Plugins tillader din digitale løsning at få integreret tusindvis af timers arbejde på effektivt kun få timer, hvilket naturligvis sparer ressourcer.
  • Der eksisterer mange virksomheder som er i stand til at arbejde med WordPress, og du er således ikke bundet til Webnorth som partner og dit CMS kan nemt fortsætte med at leve videre, skulle du vælge at skifte.
  • Grundet antallet af WordPress udviklere er vi i stand til konstant at holde priserne lave på vores ydelser. Med mange andre CMS systemer er det ofte vanskeligt at finde udviklere og dette forhøjer omkostningerne og forøger ventetiden på at få din videre udvikling igangsat.

Vi mener at fremtiden for WordPress som enterprise virkelig ser positiv ud, hvilket er noget der kommer danske virksomheder til gavn i fremtiden.

Vil du høre mere om WordPress til enterprise, så kontakt os på info@webnorth.dk

Wordpress enterprise CMS