Nyhed

Nyhed

Vælg en service- og hostingaftale fremfor en almindelig hostingaftale

Vi møder i Webnorth ofte kunder, der er overraskede over at deres digitale løsning ikke er blevet vedligeholdt.

Når du leder efter en hosting-udbyder vil du støde på mange virksomheder, der konkurrerer hårdt på prisen. Problemet er at løsninger fra store hosting-udbydere ofte kun indeholder selve hostingen, men ikke vedligeholdelse af websitet. Disse udbydere kan ikke skalere de digitale løsninger, da hosting af websites er en anden disciplin end vedligeholdelse. I Webnorth kalder vi det drift og optimering.

Udover ovenstående møder vi ofte hosting-udbydere der opdaterer selve sikkerhedsversionen, eller sågar hovedversionen af CMS’et, men overser plugins eller andre tekniske sikkerhedsforanstaltninger. Dette gør løsningen meget sårbar for udefrakommende hackerangreb.

Hos Webnorth sikrer vi ikke kun hostingen af din løsning, men i høj grad også vedligeholdelsen. Vi har et dedikeret serviceteam, som er specialiseret i drift og optimering af digitale løsninger, hvor opdateringer først foretages manuelt i et testmiljø for at opnå stabilitet, før det udgives på selve løsningen. Dette sikrer både bedre performance og højere sikkerhed. Webnorth arbejder proaktivt med din løsning, og service teamet har egne udviklere, hvilket giver kunderne en hurtig svartid.

Med en service- og hostingaftale hos Webnorth bliver din løsning desuden gennemgået på ugentlig basis, og den bliver blandt andet testet i forskellige browsere og skærmstørrelser og på telefoner og tablets, altsammen for at sikre at den fungerer som den skal. Hvert halve år får du desuden udarbejdet en rapport, der i detaljer beskriver hvordan det går med sikkerheden, hastigheden, søgeoptimeringen og meget andet.

På den måde er service- og hostingaftalerne specielt tilpasset firmaer og organisationer, som gerne vil have mere ud af deres digitale løsning og dermed sikre en solid og stærk digital positionering.

Er du i tvivl om din hosting-udbyder opdaterer din digitale løsning, så tag kontakt til Webnorth’s service team på service@webnorth.dk eller på telefon +45 70 23 44 66. Webnorth kan hjælpe jer med den videre proces og samtidig sikre en stærk drift og optimering.