Indsigt

Indsigt

En god digital løsning, kræver et godt digitalt hjem

Hos Webnorth benytter vi os af high-end WordPress-optimerede serverteknologier, hvor der i særdeleshed er lagt vægt på ydeevne, hastighed og sikkerhed. Lightspeed webserverne er altid opdateret med nyeste software og er under konstant overvågning af et team af erfarne infrastruktur specialister. Desuden er alle løsninger under opsyn af automatiserede processer, der øjeblikkeligt giver besked hvis noget ikke er som det skal være. 

Alle websites på serverne er isoleret fra hinanden, hvilket skaber øget sikkerhed og ydeevne, og der kan allokeres ekstra ressourcer til de enkelte løsninger, måtte dette være nødvendigt. Desuden holder vi antallet af løsninger på hver server nede, og servernes hardware er sat op med komponenter der erfaringsmæssigt arbejder godt sammen, med høj clockfrekvens, højfrekvent RAM og NVME diske.

Vores servere er desuden placeret i et datacenter i Danmark og de individuelle cache-indstillinger på de forskellige løsninger, i kombination med tilpasset opsætning af hver enkelte løsningen, giver en ekstra høj hastighed. Vi måler jævnligt på blandt andet hastighederne og tilpasser indstillingerne efter behov. Alt dette er med til at garantere en høj oppetid, og daglige backups foretages på to servere der fysisk er placeret i to forskellige lande.

Med en service- og hostingaftale hos Webnorth har du derfor en stabil platform til din digitale løsning og du kan trygt koncentrere dig om din egentlige forretning.

Læs mere om en service- og hostingaftale hos Webnorth her