Webapplikation - Veterinary industry Nordic

Webapplikation med
fokus på nem
administration og
vidensdeling af medicin
til dyr.

LØSNING

Kortlægning, projektstyring og udvikling af webapplikation.

Agile processer og
starten på et tæt og
stærkt samarbejde.

Webnorth er stolte over at samarbejdet med ViNordic og har i løbet af 2021 og 2022 arbejdet dedikeret med ViNordic’s nye version af MedicinTilDyr – nemlig MtD 2.0.

ViNordic ønsker at digitalisere deres forretning yderligere, og samle deres aktiver i én platform, mens at denne platform skal være et centralt udgangspunkt for deling af data til interessante trejdeparter. Det var derfor vigtigt at MtD 2.0 arbejdede med et API first approach.

Et andet mål var at automatisere størstedelen af processerne, som f.eks. oprettelse og opdatering af medicinale produkter og generelt give administratorerne mere frihed ved at samle flere funktioner i samme system, således at den benyttet tid på administration ville mindskes. Udover ønsket om en digitalisering og automatisering, så var der også et ønske om at løfte UI og UX delen, hvor ViNordic fik hjælp af AM Copenhagen.

ViNordic har efter launch af MtD 2.0 fortsat deres rejse med Webnorth gennem en service- og hostingaftale, hvilket betyder at ViNordic sammen med Webnorth’s service team ugentlig kigger ind optimeringer af MtD 2.0

I 2023 fortsætter udviklingen, hvor MtD 2.1 skal udvikles og skabe et endnu stærkere digitalt fundament for ViNordic.